افتتاح دپارتمان زنان بيمارستان شهيد كامياب

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طرح بازسازی بلوک زنان بیمارستان امدادی شهید کامیاب به بهره برداری رسید.

رییس بیمارستان شهید کامیاب در حاشیه بهره برداری از این طرح اظهار داشت: این بخش در مساحت یک هزار و ۲۰۰ متر مربع و در قالب ۱۰۰ تخت بستری بر اساس آخرین استانداردهای ساخت فضای درمانی، بازسازی شده است.

دکتر بیرجندی نژاد با اشاره به اینکه این طرح در قالب ارتقاء هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت به اجرا در آمده است خاطر نشان کرد: در بهسازی و بازسازی این بخش از طرح سقف بام نیز استفاده شده است تا بیمارانی که برای مدت طولانی بستری هستند بتوانند از فضای سبز واقع در پشت بام این مرکز نیز استفاده کنند.

وی به دیگر طرح های در حال اجرای این مرکز اشاره کرد و اظهار داشت: ساخت اورژانس مرکزی بیمارستان شهید کامیاب در زمینی به مساحت چهار هزار و ۶۰۰ متر مربع از جمله طرح های مهم این مرکز است که در حال حاضر با پیشرفت ۴۰ درصد در حال اجراست.